| Cautare Leader | |
|
+6cristinel VIP Konson Skizoo s1mpLe. Ryder 10 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Ryder Leader SA:MP
| Subiect: Re: Cautare Leader Lun Ian 14, 2013 7:49 am | |
| Nume si prenume real : Mihai Cosmin Varsta reala : 16 Domiciliu : bucuresti Descriete in cateva cuvinte : Ma cheama Mihai Cosmin si stau in Bucuresti Nick in Joc : Ryder Nick pe Forum : Ryder Level Joc: 1 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : cosmyn_mihai29 Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : - La ce factiune doresti functia de leader ?: LCN De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: de 2 zile In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: 14:00-22:00 Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: toate Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : Sa ajut sv Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: Sa o populez Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: Inca nu sunt membri Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: nu Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: Mult RP! | |
|
| |
s1mpLe.
Mesaje : 116 Data de înscriere : 10/01/2013 Varsta : 25 Localizare : RoFun
| Subiect: Re: Cautare Leader Lun Ian 14, 2013 10:04 am | |
| | |
|
| |
Skizoo Leader SA:MP
| Subiect: Re: Cautare Leader Mar Ian 15, 2013 8:34 am | |
| Nume si prenume real : Mihai Adrian Varsta reala : 18 Domiciliu : Bucuresti Descriete in cateva cuvinte : un baiat cu foarte multe calitati...sa nu fiu prea modest Nick in Joc : Skizzo Nick pe Forum : Skizoo Level Joc: 2 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : --- Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut :-- La ce factiune doresti functia de leader ?: Bloods De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: 30 min In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: 12:00-2 :00 Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: Toate Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : Deoarece imi doresc sa fiu lider Bloods Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: pt a o popula si a ajuta sv cu ce pot Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: ----- Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: NU Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: Da sunt de acord Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: Foarte mult RP | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Mar Ian 15, 2013 10:49 am | |
| | |
|
| |
Konson Leader SA:MP
| Subiect: Cerere leader - Konson Joi Ian 17, 2013 8:17 am | |
| Nume si prenume real : Varsta reala : Domiciliu : Descriete in cateva cuvinte : Nick in Joc : Konson Nick pe Forum : Konson Level Joc: 1 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : Y!M: fantomassassin Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : None La ce factiune doresti functia de leader ?: National Guard De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: Cateva ore ) In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: Nu am program Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: Toate Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : Vreau sa fac din NG o echipa unita unde respectul sa fie pe primul loc,vreau ca playerii sa se ajute reciproc la nevoie si vreau sa ma respecte la fel cum si eu ii voi respecta.Voi fi un lider model si de ce nu,chiar si un player model care va sta foarte mult timp online si aproape deloc sau deloc AFK.Odata cu liderul vin si multe responsabilitati asa ca voi respecta si eu la fel ca membrii regulamentul cu strictete ceea ce voi astepta si de la ei.Voi fi un om neutru in ceea ce priveste deciziile,voi judeca dupa fapte nu dupa prietenie si rank pe server iar daca va fi nevoie ma voi gandi si de 20 ori inainte de a lua o decizie. Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: In primul rand voi face evente saptamanal pentru ca membrii sa nu se plictiseasca. In al doilea rand voi pastra factiunea mereu plina si "curata" daca pot spune asa. In al treilea rand voi incerca sa fiu un lider cu capul pe umeri care sta online foarte mult timp si aproape deloc sau chiar deloc AFK. In al patrulea rand,odata cu liderul vin si responsabilitatiile asa ca voi respecta si eu regulamentul ca ceilalti membrii cu strictete. Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: Care? Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: Nu Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: Da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: Am spus la idei | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Joi Ian 17, 2013 8:17 am | |
| | |
|
| |
VIP
| Subiect: Re: Cautare Leader Joi Ian 17, 2013 8:34 am | |
| Nume si prenume real : VIP Varsta reala : 17 Domiciliu : Romania Descriete in cateva cuvinte : energic,enervant Nick in Joc : VIP Nick pe Forum : VIP Level Joc:2 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : - La ce factiune doresti functia de leader ?: Surenos De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: o zi In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: 12:00-00:00 Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: de luni pana dumineca Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : este factiunea mea preferata Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: sa o ridic cat mai sus Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: - Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: - Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?:respectul celorlalte factiuni in special celor din nortenos | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Joi Ian 17, 2013 9:00 am | |
| | |
|
| |
cristinel Helper SA:MP
| Subiect: Re: Cautare Leader Sam Ian 19, 2013 4:00 am | |
| Nume si prenume real : Barbu Adrian Varsta reala : 15 Domiciliu : Braila Descriete in cateva cuvinte : Joc Fotbal Nick in Joc : Eazy Nick pe Forum : cristinel Level Joc:2 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : massenger: adrian_fotbalistu20 Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : - La ce factiune doresti functia de leader ?: Hitman De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: de cand este infiintata In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: 7-8 ore pe zi Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: mereu joc Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : vreu sa am o responsabilitate mai mare Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: Vrea sa fac niste modificari la masini Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: cred ca trebuie sa fie niste asasini cu sange rece Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: nu Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: o investesc banii in aceasta factiune | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Sam Ian 19, 2013 4:20 am | |
| | |
|
| |
MrAdvance Leader SA:MP
| Subiect: Re: Cautare Leader Sam Ian 19, 2013 5:40 am | |
| Nume si prenume real : G.Sergiu Varsta reala : 21 Domiciliu : Torino Descriete in cateva cuvinte : Nu vreau sa zic despre mine multe , daca vreti ceva , ma chemati , si vorbiti cu mine. Nick in Joc : Mr.Advance Nick pe Forum : MrAdvance Level Joc: 1 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : dj-darksky-Skype ... bigg.john89 - Messenger Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : Niciuna La ce factiune doresti functia de leader ?: Taxi Company De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: 1 zi In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: 14-22 Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: Toata saptamina Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : Imi place Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: Acum niciuna , dar o sa incerc sa o perfectionez. Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: Nu sunt membri la moment. Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: Nu Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: Sunt deacord Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: Tot ce o sa pot. | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Sam Ian 19, 2013 6:34 am | |
| | |
|
| |
Lloyd
| Subiect: Re: Cautare Leader Sam Ian 19, 2013 11:18 am | |
| Nume si prenume real : Munteanu Iulian Varsta reala : 17 Domiciliu : Bacau Descriete in cateva cuvinte : las pe alti sa ma descrie Nick in Joc : Lloyd Nick pe Forum : Lloy0d Level Joc: ca la inceput... Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : iulyan_30 Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : ... La ce factiune doresti functia de leader ?: FBi De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: de 10 minute? ) In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: Nu stiu Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: doar in zilele saptamani ) Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : pentru a ocupa acest lider si ca playeri sa poata intra in factiune... Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: vedem cand ajungem la putere Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: varza Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: da cu toti... pentru ca nu e nici unu in factiune ) Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: Da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: multa seriozitate | |
|
| |
s1mpLe.
| Subiect: Re: Cautare Leader Dum Ian 20, 2013 10:17 pm | |
| | |
|
| |
ionut1981
| Subiect: vr lider FI Dum Mar 10, 2013 11:13 pm | |
| Nume si prenume real : bogdan Varsta reala : 16 Domiciliu : olt Descriete in cateva cuvinte : multe Nick in Joc : bogdan Nick pe Forum : bogdan13 Level Joc:4 Date de contact ( messenger , skype , msn , etc ) : nam Factiuni in care ai mai fost membru si ce rank ai detinut : PD La ce factiune doresti functia de leader ?: FBI De cat timp esti membru pe aceasta comunitate ?: o luna In ce interval orar joci SA:MP pe RoFun ?: mereu Care sunt zilele in care joci SA:MP pe RoFun ?: toate Motivul pentru care faci aceasta cerere de lider : imi place Ce idei / noutati ai pentru aceasta factiune ?: multe Ce parere ai despre membrii acestei factiuni ?: super mai ales ownerul momu si ionut1981 Ai avut conflicte cu vreun membru al acestei factiuni ? Daca da, cand si pe ce motiv ?: nu Esti de acord cu regulamentul factiunii ? Daca nu, ce ai schimba ?: da Daca esti ales lider ce vei aduce nou factiunii ?: nush
| |
|
| |
MoMu Fondator RoFun
Mesaje : 43 Data de înscriere : 10/01/2013 Varsta : 38 Localizare : Cluj-Napoca
| Subiect: Re: Cautare Leader Lun Mar 11, 2013 8:22 am | |
| | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Cautare Leader | |
| |